Головне

Павлов: Я платив свої гроші водіям, агрономам, помічникам, щоб знали, що я поважаю їхню працю

26.11.2017 12:44 1249 0
Микола Павлов

Голова Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов піклувався про умови персоналу в клубах, яких працював.

Про це розповів сам спеціаліст.

"Переходячи з однієї команди в іншу, я набував досвіду: як розмовляти, як спілкуватися. У мене було близько 20 питань, які я ставив перед президентом", - поділився Павлов.

"Першим пунктом була зарплата футболістів. Останній пункт був про мою зарплату. До цього були пункти про моїх помічників, водіїв, агрономів. Не може ж людина сісти за неприбраний стіл, вона не може там працювати і щось побудувати", - переконаний спеціаліст.

У всіх командах, яких працював Павлов, футбольні поля були найкращі. За його словами, він приїжджав до нового клубу і насамперед знайомився з агрономом і давав йому грошей.

"Якщо я бачив гарне поле, то давав гроші, щоб він знав моє ставлення до праці. Скільки давав? Тисячу доларів, бувало. Багато молодих тренерів не розуміють, яку зроблено працю, щоб підготувати поле", - підкреслив екс-тренер.

"Я платив водіям, помічникам... Мої водії були найбільш високооплачувані в країні. Я давав свої гроші, і зі штрафів. Гравці самі приїжджали і платили ці гроші", - сказав Павлов в ефірі програми Моя гра на телеканалі Футбол 1.

Нагадаємо, що Павлов завершив тренерську кар'єру на почтку 2017 року.

Коментарі ()