Головне

Карпати зіграли внічию із клубом українця Чигринського

09.07.2017 22:58 870 0

Останній матч на польській землі львівських Карпат на чолі іспанського наставника Серхіо Наварро провів із найсильнішим суперником літніх зборів, учасником Ліги чемпіонів – грецьким АЕКом.

Про це повідомляє прес-служба "левів".

Карпати дуже активно розпочали поєдинок і вже на першій хвилині мали непогану нагоду відзначитися, однак удару Павла Ксьонза забракло сили і воротар греків без проблем заволодів м’ячем.

Після цього епізоду львів’яни продовжували володіти ініціативою, однак доволі спонтанний момент виник у суперників. На щастя для "Карпат" удар новачка "жовто-чорних" Віктора Клонарідіса з меж штрафного майданчика пролетів поруч зі штангою.

І все ж на 10-й хвилині саме українська команда відкрила рахунок у матчі. Ксьонз промчав правим флангом і видав зручну передачу на Амбросія Чачуа, який в один дотик відправив м’яч у кут воріт Баркаса. Для "карпатівця" цей гол став третім на польських зборах.

Однак втримати позитивний результат українцям не вдалося. Після подачі зі штрафного з правого флангу захисники залишили без нагляду Гіоргоса Якумакіса, який головою відправив м’яч у сітку – 1:1.

Примітно, що цей забитий м’яч у виконанні новачка афінців став першим пропущеним голом для Карпат на зборах.

Зазначимо, що зі стартових хвилин зустрічі в складі АЕКу грав екс-гравець Барселони і Шахтаря Дмитро Чигринський.

Зауважимо, що у першому турі УПЛ Карпати 16-го липня прийматимуть кропивницьку Зірку.

Коментарі ()