Головне

Леоненко проїхався по Динамо: У провалі винні і Ребров, і Суркіс

01.06.2017 20:02 3498 0

У серйозних команд таких провалів, як у київського Динамо у цьому сезоні, не буває.

Про це заявив експерт програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" Віктор Леоненко, інформує офіційний сайт каналу.

"Ще у серйозному чемпіонаті - у німців, французів, де багато середніх команд. Але коли ти тут, в Україні, чемпіон країни... Нехай була б різниця у 9 очок, але не 18 ж", - сказав він.

"Це не випадково. Людина залишає у розваленому стані команду. Як йти новому тренеру туди? Каже, немає мотивації у гравців. Так по п'ятій точці - і геть із команди!" - додав Леоненко.

За його риторичними словами, якщо слухати Реброва, то навіщо новому тренеру йти у Динамо.

"Він як сказав: "Треба прибирати або тренера, або футболістів". І, якщо правий тренер, то прибирають футболістів. Хто зробив так, що у них немає мотивації? Гонсалеса, наприклад, посадили на лавку - і все", - підсумував він.

"Сезон провальний для Динамо, тому що Ребров сам розігнав футболістів, які у нього були "збірниками". Ребров, по суті, розігнав усіх іноземців-"збірників". Ми бачимо, що, очевидно, йому допомагав Григорій Михайлович - такими суддівствами. Скільки ігор Динамо зіграло вдома за часів свого чемпіонства? Та майже всі", - зауважив Леоненко.

"Президент Динамо - геній, за сто років одного Драговича за 18 мільйонів продав. А скільки не продав? А кого він зараз може продати, і за скільки? Президент клубу теж винен у провалі, тому що він сам особисто купує футболістів", - підсумував він.

Раніше Леоненко казав, що у матчах із сильними суперниками Ярмоленка не видно.

 
Коментарі ()