Головне

Суркіс: Сподіваюся, влітку Гладкий повернеться, як і Кравець

04.03.2017 20:50 1567 0

Нападники Олександр Гладкий та Артем Кравець влітку повернуться в Динамо.

Про це в інтерв'ю FootballHub повідомив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Гладкий отримає ігрову практику і повернеться влітку. Він дуже хороший футболіст, дуже хороший хлопець, порядний найголовніше. Ніколи я від нього не чув, щоб він обурювався, що ні потрапляє до складу. Він - професіонал. Але так склалося, що він не потрапляв до основного складу", - зазначив він.

"Може бути, він не встиг адаптуватися до гри нашої команди, тому що Шахтар грає в зовсім інший футбол, і там йому було простіше. Для цього має певний час", - додав Суркіс.

Президент Димнамо також сподівається, що повернеться і буде грати за Динамо Артем Кравець, який наразі на правха оренди грає за Гранаду.

"Сподіваюся, що Гладкий повернеться точно так же, як і Кравець, який може принести нам користь. І по Теодорчику питання не вирішене, викупить його Андерлехт чи ні. Конкуренція у нас завжди була, є і буде. І це дуже хороша річ. Подивимося", - наводить слова Суркіса footboom.com.

Раніше сам Гладкий повідомив, що задоволений рішенням керівництва Динамо, яке відправило його в оренду в Карпати.

Раніше повідомлялося, що Карпати будуть виплачувати тільки частину зарплати Олександра Гладкого під час оренди у львівському клубі.

Ігор Суркіс. Світлина dynamo.kiev.ua
Коментарі ()