Головне

Олімпік шукає новий стадіон для проведення домашніх матчів

19.12.2016 18:50 1397 0

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар не виключив, що існує ймовірність повернення команди до Києва.

Про це тренер розповів в інтерв'ю Sport Arena.

Санжар зазначив, що не має інформації про те, де команда буде базуватися далі, а також не виключив можливого повернення до Києва.

"Всіма цими питаннями займається керівництво нашого клубу - це дуже актуальна для нас тема. Знаю, що все знаходиться на контролі і у спортивного директора клубу, і у президента. На сьогоднішній день у мене немає ніякої конкретної інформації з даного питання", - зазначив він.

"Можу сказати лише те , що ми будемо грати там, де стадіон відповідатиме всім вимогам федерації і Прем'єр-ліги. Ми будемо розглядати всі варіанти", - додав Санжар.

Тренер не виключив повернення команди на УТК ім. Валерія Баннікова.

"Нам відомо, що в кінцівці першої частини сезону на УТК. Ім В.Баннікова Шахтар вже проводив свої тренування. Але в якому саме стані там зараз знаходиться поле, мені невідомо", - зауважив Санжар.

Раніше стало відомо, що Олімпік проведе збір у Туреччині і зіграє на Меморіалі Макарова.

Нагадаємо, що протягом двох останніх сезонів донеччани проводили свої домашні матчі в Києві.

Але через тривалу реконструкції київського стадіону ім. Баннікова Олімпік знову був змушений шукати нове місце проведення домашніх зустрічей.

З 5-го туру поточного сезону УПЛ Олімпік грав свої домашні матчі в Сумах на стадіоні "Ювілейний".

Однак останнім часом стан газону на цій арені знаходилося в жахливому стані, через що не відбувся матч 17-го туру проти Карпат.

Коментарі ()