Головне

Циганков: Я готовий грати регулярно на високому рівні

23.09.2016 13:58 950 0

Вінгер Динамо Віктор Циганков вважає, що йому ще є куди прогресувати.

Про це футболіст заявив у коментарі прес-службі Динамо.

"Мені приємно, що вболівальники мене визнали найкращим гравцем у матчах з Наполі та Зорею. Я буду й далі працювати на команду, що я намагався робити в цих двох матчах. Будучи молодим гравцем, я повинен виявляти високу самовіддачу. У моїй грі є як позитивні моменти, так і негативні моменти, які хотілося б поліпшити. Буду працювати над ними і рухатися далі", - зазначив він.

"З першою командою я вже досить довго тренуюся. Відчуваю, що з кожним днем ми все краще розуміємо один одного. Сподіваюся, у кожному матчі все це буде видно на полі. У нас команди всіх віків сповідують один стиль гри, тому жодних труднощів з адаптацією не виникало", - додав Циганков.

За словами футболіста, кожен матч у Лізі Чемпіонів дає безцінний досвід.

"Ліга чемпіонів – це топ-турнір, кожен матч в якому дає безцінний досвід. Та й без того, навіть кожне тренування в першій команді з кращими гравцями України, як і кожна гра, сприяє прогресу. Для мене це щабель вгору, і зараз я працюю, роблю все, щоб кожен день прогресувати", - сказав футболіст.

"Бачу, що треба покращувати свою гру. Не можна сказати, що в першому ж матчі я повинен був показати неможливе і стрибнути вище своєї голови. Але працювати є над чим. Я вважаю, що готовий до того, щоб грати регулярно на високому рівні. Відчуваю, що вже можу виступати на такому рівні", - заявив Циганков.

Циганков висловив думку. що в такому юному віці можна грати в осовном складі.

"Все інше залежить від мене самого, головне працювати і доводити на кожному тренуванні, що ти не даремно у першій команді. В такому юному віці можна грати в основному складі. Це моя мета", – розповів Циганков.

Коментарі ()