Головне

Тренер Сталі: Я бачив колектив, який бився один за одного

15.08.2016 08:59 575 0

Виконувач обов'язків головного тренера ПФК Сталь Якоб Галл вважає, що вибрав правильну тактику на матч 4 туру УПЛ з київським Динамо (1:2).

"Ми відпрацьовували і тренувалися, як можна грати проти однієї з найкращих команд в Європі. Ми вибрали таку тактику, вирішивши віддати ініціативу Динамо і повністю приділити увагу обороні, діючи на контратаках.

Ми дивилися матч Динамо - Дніпро і там гості дали всього один шанс суперникові, втративши концентрацію, і кияни їм скористалися.

Ми вибрали таку ж тактику, і упевнений, що ніхто нас в цьому звинувачувати не буде, оскільки зрозуміла різниця в класі. Але результату можна добитися, і навіть якщо ти нижче класом, але граєш з агресією і пристрастю і я дуже задоволений, оскільки усе це футболісти виконали на полі.

Я бачив колектив, який бився один за одного. Ми розраховували на контратаки, щоб доставити проблеми киянам. Контратаки у нас не вийшли, але ті стандарти, які ми відпрацьовували, принесли свої плоди - і ми забили", - цитує тренера офіційний сайт Сталі.

Коментарі ()