Головне

Тимощук вже два роки розлучається зі своєю дружиною через коханку в Росії

10.06.2016 10:27 6334 0

Анатолій Тимощук та Надія Навроцька з 2014 року знаходяться в процесі розлучення. Про це заявила поки дружина гравця збірної України Надія Навроцька в інтерв`ю Футбол 24.

Нагадаємо, що Тимощуки виховують двох доньок.

 

"Влітку 2014 року розпочався процес розлучення у німецькому місті Штарнберг, я подала позов до суду на розірвання шлюбу. Процес триває і ще далекий від завершення через ігнорування та уникнення судового процесу іншою стороною. Для мене відкрилося інше лице Анатолія, інша сторона життя, яку він приховував протягом майже десяти років, завдяки постійним введенням мене та наших близьких, знайомих, друзів в оману.

Одним з приводів позову щодо розлучення став його багаторічний зв’язок із громадянкою Росії, яка паралельно, до того ж, знаходилася у зв’язках з іншими відомими співвітчизниками.

Ще однією причиною стали постійні втручання його матері, і найголовнішою було те, що я втомилася від поверхневого, інфантильного та егоїстичного відношення Толіка до мене і до сім’ї в цілому, - каже Навроцька.

Також поки дружина Тимощука повідомила, що через друзів з Росії Анатолій намагається відсудити в неї дітей.

"Мій коментар був правдивим і щирим, в чомусь іронічним, який треба було також читати поміж рядків. Місце святкування цього року було незвичним – це судове приміщення у німецькому місті, а серед запрошених гостей – судді, адвокати… Толік дійсно підготував свій День народження сам та за допомогою друзів з Російської Федерації зробив позов до мене з приводу наших дітей.

Його адвокат представляла раніше партію "Единая Россия", а зараз може потрапити у Держдуму від партії "Справедливая Россия" та відома у справі з відібранням маленької дитини у дружини Олександра Кержакова.

 

Толік за допомогою цих адвокатів намагався обмежити мене в моїх материнських правах щодо виховання наших дітей. За рішенням німецького суду, тепер Толік має право двічі протягом тижня по кілька годин розмовляти телефоном з дітьми, хоча раніше, коли він міг дзвонити будь-коли, він не телефонував дітям по два-три місяці.

Для дітей було б краще, якби батько був більш активний у спілкуванні з ними та брав більше відповідальності за власні вчинки у їхньому житті. За вікнами залу судових засідань був старовинний цвинтар, що час від часу наводило на певні роздуми щодо поточного статусу наших взаємовідносин", - каже Надія.

Нагадаємо, що в процесі розлучення зі своєю дружиною знаходиться екс-гравець збірної України Олександр Алієв.

Коментарі ()