Головне

Бернард: Брага є сильною в захисті та контратаках

05.04.2016 15:54 379 0

Португальська Брага доволі сильний клуб, тому на Шахтар очікують два складних матчі.

Таку думку висловив вінгер донецького клубу Бернард, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу Шахтаря в 1/4 фіналу Ліги Європи проти Браги.

"Навіть враховуючи велику кількість бразильців, я не думаю, що Шахтар та Брага дуже схожі. Зараз ми намагаємося вивчити принципи гри Браги за допомогою відео, яке нам показує Містер. У чомусь ми дійсно схожі, та у певних речах зовсім різні", - зазначив він.

"В цілому ж Брага є сильною, нас очікують два складних матчі", - додав бразилець.

Бернард. Світлина ФК Шахтар

За словами Бернарда, Шахтар грає в своєму стилі незалежно від місця проведення матчу.

"Пергший матч на виїзді? Не думаю, що це має велике значення. Ми намагаємося завжди викладатися на максимум! Граємо в своєму стилі незалежно від місця проведення матчу. І наразі концентруємося на важливості та відповідальності майбутніх поєдинків", - запевнив він.

"Вони є сильними в захисті та контратаках. Хоча ми знаємо це лише з відео. Оцінити ж їх у реальності зможемо безпосередньо під час гри. Найголовніше – проявити наші найкращі якості. Чи влаштує нічия у першому матчі? Ми завжди налаштовані на перемогу", - заявив півзахисник.

На думку гравця, в кожній зустрічі своя історія, тому не варто давати супернику шанс.

"В кожній зустрічі своя історія. Не варто давати супернику шанс - ніколи не знаєш, чого від нього очікувати у матчі-відповіді. Так, нічия – непоганий результат, але ми намагатимемося здобути перемогу", - підкреслив Бернард, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, що перший матч 1/4 фіналу Брага - Шахтар відбудеться у четвер, 7 квітня. Початок матчу о 22:05.

Як відомо, перший матч між Брагою та Шахтарем розсудить шведська бригада арбітрів.

Коментарі ()