Головне

ЗМІ: Кайрат таки орендував нігерійського півзахисника Динамо

08.03.2016 19:28 281 0

Кайрат орендував півзахисника київського Динамо Лукмана Аруну після того, як нігерієць пройшов медобстеження в казахстанському клубі.

Про це з посиланням на нігерійські ЗМІ повідомляє 1927.kiev.ua.

За інформацією видання owngoalnigeria.com, Лукман сподівається на успішний виступ в Казахстані, щоб привернути до себе увагу з боку європейських клубів, таких як Монако, Динамо, Говерла і Анжі, де йому не вдалося в повній мірі проявити себе.

Нагадаємо, що першу частину сезону хавбек провів у махачкалінському Анжі, який потім відмовився продовжувати оренду гравця, після чого він повернувся в розташування київського Динамо.

Раніше розмови про перехід півзахисника збірної Нігерії вже велися, і Аруна міг стати "кайратівцем" ще в кінці минулого року. За інформацією ЗМІ, футболіст просив у Кайрата зарплату в мільйон євро.

Відзначимо, Аруна перейшов в Динамо влітку 2011 року і провів у складі команди 72 матчі. У 2015 році грав в оренді за Говерлу і махачкалінський Анжі, пише vesti.kz.

Раніше повідомлялося, що Аруна тренується з молодіжною командою Динамо.

Як відомо, 8 березня Кайрат, за який також виступає гравець збірної України Анатолій Тимощук, став володарем суперкубка Казахстану.

Коментарі ()