Головне

Тренер Вельсу: Дивно, що ми не забили

29.03.2016 07:54 661 0

Головний тренер Вельсу Кріс Коулмен розчарований поразкою в товариській грі з командою України (0:1).

Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Ми провели дві складних гри. Особливо, враховуючи, що збірна зібралася уперше після тривалої перерви. Але що стосується сьогоднішнього матчу, то ми маємо бути задоволені хлопцями, вони контролювали гру. Дивно, що сьогодні ми не забили. П`ятов зробив просто фантастичний сейв після удару Бредшоу.

Безумовно, ми розчаровані як сьогоднішньою поразкою, так і тим фактом, що ми програли обидва матчі, але ми отримали хороший досвід. Усі наші футболісти, які взяли участь в цих двох товариських матчах, розуміли, що ці поєдинки - їх останній шанс переконати нас, що вони гідні включення в заявку збірної Вельсу на Євро- 2016.

Це, звичайно, панувало над ними, але я задоволений їх самовіддачею. Працювати нам, безумовно, є над чим, проте, вважаю, наші гравці довели, що вони готові грати на Євро- 2016, - цитує тренере dynamo.kiev.ua.

Окрім того наставник валійців відзначив хорошу гру збірної України.

Складно судити, як збірна України виглядатиме на Євро- 2016. Можна виграти усі товариські матчі, а на самому турнірі виглядати погано. І навпаки: буває, що команда, яка знаходилася в складних умовах в період спарингів і не добилася в них позитивних результатів, потім демонструє хорошу гру на турнірі.

Можу сказати одне: сьогодні нам довелося важко. Футболісти збірної України билися до останньої хвилини, грали з пристрастю за свою країну. Ми програли, і розчаровані, але потрібно визнати, що наш суперник сьогодні виглядав добре, - сказав Коулмен.

Раніше матч з Вельсом прокоментував наставник синьо-жовтих Михайло Фоменко

Коментарі ()