Головне

Фоменко: Замін не було, тому що я хотів дати цим хлопцям дограти до кінця

29.03.2016 00:07 997 0

Товариські матчі - це хороша можливість для експериментів.

Таку думку на післяматчевій прес-конференції висловив головний тренер збірної України Михайло Фоменко, який прокоментував мінімальну перемогу своєї команди над збірною Вельсу (1:0).

"Чому провів тільки одну заміну?  Поки рано моделювати, є ще два місяці. Як завжди, провели контрольну гру.  Важливо було не травмуватися. Як завжди, чимось я задоволений, а чимось - ні. Замін не було, тому що я порахував, що потрібно дати цим хлопцям дограти до кінця", - пояснив тренер.

"За п'ятибальною системою поставлю команді четвірку. Гармаш на фланзі? Контрольні ігри - час для експериментів. Ми повинні мати інформацію про хлопців. Нам надалі потрібно буде робити заміни. Спробували поставити Гармаша зліва, перш поговорили з ним. Розширили кругозір, так би мовити", - зазначив він.

За його словами. всі представники Туманного Альбіону - непрості команди.

"Представники Туманного Альбіону - непрості команди. Північна Ірландія відрізняється зростанням. Вельс - більш різноманітний колектив. У них не було 5-6 гравців з основного складу. Вельс може грати і в три, і в п'ять захисників, і в одного, і в двох форвардів, а Ірландія демонструє дещо інший футбол", - висловив думку він.

Михайло Фоменко. Світлина sportarena.com

Розповів Фоменко і про обстановку в роздягальні.

"Як зазвичай. Гравці задоволені після перемог, вони завжди раді перебувати в національній команді", - повідомив наставник збірної України.

"Чи буду займатися півтора місяця перед Євро?  Як зазвичай. Збором інформації, відвідуванням матчів європейських клубів, в яких виступають наші футболісти. І вивченням суперників на Євро", - підкреслив Фоменко, слова якого наводить sportarena.com.

Нагадаємо, матч з Вельсом став заключним домашнім поєдинком України перед Євро-2016.

Коментарі ()