Головне

Шевченко: Ставлю команді тверду четвірку

28.03.2016 23:55 881 0

За п'ятибальною системою один з тренерів збірної України Андрій Шевченко поставив команді тверду четвірку.

Після перемоги збірної України над командою Вельсу (1:0) в ефірі каналу Футбол 1 своїми враженнями поділився тренер "жовто-синіх" Андрій Шевченко.

За п'ятибальною системою поставлю команді тверду четвірку за компактність і бажання. Завжди приємно вигравати. Може, в якихось моментах не завжди виходили контратаки, не зовсім добре, як нам хотілося, контролювали м'яч. Але команда грала дуже компактно, особливо в другому таймі", - зазначив він.

"Чому мало ударів? По-перше, це непростий суперник. Вони не давали простір, правильно пересувалися. Сьогодні це сучасний футбол, при якому вся команда повинна правильно рухатися. Сьогодні завдання було - грамотно зіграти в плані компактності", - пояснив Шевченко.

Андрій Шевченко. Світлина FootBoom

Також тренер прокоментував відсутність у збірної моментів.

"Не було моментів? Страждає у нас трохи вихід з оборони в атаку. Нічого, є над чим працювати. Не було гри на флангах? Суперник правильно пересувався, закривав добре фланги. Треба віддати належне і супернику", - додав Шевченко.

Лише одну заміну за матч тренер пояснив тим, що хотілося переглянути п'ять чоловік в середині поля.

"Хотілося подивитися п'ять чоловік в середині поля. Як би вони взаємодіяли. В останні десять хвилин проти Кіпру збірна сильно здала, тому вирішили цим же складом до кінця дограти гру. У суперника практично не було моментів", - підкреслив Шевченко, слова якого наводить FootBoom.

Коментарі ()