Головне

Федецький: Хочеться на цьому Євро зробити все можливе, щоб показати свою силу

21.03.2016 18:05 1042 0

Футболісти та тренерський штаб збірної України зробить все можливе, щоб показати свою силу на Євро-2016.

Про це заявив захисник збірної Артем Федецький, який разом із головним тренером збірної України Михайлом Фоменком завітав на прес-конференцію, присвячену зборам "синьо-жовтих".

"Звичайно, це для нас дуже важливі два контрольні поєдинки. Другий поєдинок найбільш важливий, з Вельсом, адже це останній матч в Україні перед Євро. Нам потрібна підтримка вболівальників", - зазначив він.

"Хочеться запросити їх на матч, і будемо старатися їм віддячити грою. Щоб вони передали нам частинку вболівальницького запалу", - додав Федецький.

Поділився захисник також очікуванями від майбутнього Євро-2016.

"Ця думка постійно в голові. Вже готуєш себе до цього. На минулому Євро так склалося, що не вдалося взяти участь, а хочеться на цьому Євро зробити все можливе, щоб показати свою силу, показати, що таке Україна", - заявив захисник.

"Відсутність Бейла? Ми якось не звертали уваги, хто приїде, хто ні. Звичайно, це топ-гравець, але ми не звертаємо на це уваги", - сказав Артем, слова якого наводить Футбол24.

Артем Федецький. Світлина telegraf.com.ua

Раніше стало відомо, що захисники Артем Путівцев та Євген Селін викликані до складу збірної України на товариські матчі проти Кіпру та Вельсу.

Як відомо, у Федерації футболу України виступили із заявою щодо запрошення чи не запрошення кандидатів збірною України з кола гравців, котрі виступають у чемпіонаті Росії.

Коментарі ()