Головне

Ребров: "Сток Сіті – це не команда для Ярмоленка"

20.07.2015 16:19 572 0

Cток Сіті - це не команда для півзахисника Динамо Андрія Ярмоленка.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував перехід Ленса до Сандерленду та чутки навколо можливого трансферу Ярмоленка до Сток Сіті.

"Нічого страшного, ми знайдемо гідну заміну цьому футболісту, повірте. Трансфер Ленса пов'язаний, насамперед, із його бажанням, а також хорошою ціною, яку за нього запропонували", - пояснив тренер.

"У нас немає ніякої "золотої клітки" для футболістів – про це говорить і президент. Якщо є гідна пропозиція, ми без проблем розлучаємося з гравцями. Джермейн сказав, що у нього немає мотивації тут грати", - додав Ребров.

Також наставник Динамо прокоментував можливий трансфер Ярмоленка до Сток Сіті.

"Звичайно, я хочу, щоб Ярмоленко залишився й ніколи не хотів, щоб він ішов. Цей футболіст дуже багато зробив для Динамо та заслужив на те, щоб пограти в Європі. Але це питання мають вирішити, в першу чергу, президент клубу та сам Андрій. Важливо, щоб ми всі по-людськи ставилися один до одного", - сказав тренер Динамо.

"Якщо ви хочете знати мою думку, то Сток Сіті – це не команда для Андрія Ярмоленка. Я нічого не знаю про цю пропозицію, але казав Андрію, що якщо йому і йти, то до топ-чемпіонату, до команди, яка бореться за Лігу чемпіонів – це важливо для нього", - підкреслив Ребров, слова якого наводить офіційний сайт ДК.

Нагадаємо, раніше британські ЗМІ повідомили, що Сток Сіті збільшив пропозицію по Ярмоленку до 15 млн фунтів.

Коментарі ()