Головне

Ребров: "Важливо, щоб на кожній позиції була конкуренція"

01.07.2015 14:13 394 0

Футболісти Динамо вийшли з відпустки у своїй оптимальній формі.

Про це повідомив головний тренер київського клубу Сергій Ребров, який поділився думками про старт передсезонного збору своєї команди.

"Усі вийшли з відпустки у своїй оптимальній формі. Ми подякували хлопцям за те, що вони розуміють, наскільки важливо було готуватися до навантажень, тому що збір дуже короткий, і кожному потрібно було себе до нього готувати. Я задоволений їхнім станом. Тепер важливо, щоб ці два тижні ми плідно попрацювали",  - зазначив тренер.

"Усе залежало від того, коли кожен із них ішов у відпустку, адже для збірників вона розпочалася пізніше, ніж для інших. Звичайно, "домашнє завдання" кожен отримав. Ми завжди на час відпустки даємо гравцям план індивідуальних занять. Я бачу, що футболісти його виконали", - сказав Ребров.

Головний тренер киян також висловив думку щодо новачків команди.

"Я бачу перспективу в цих футболістах. Важливо, щоб на кожній позиції була конкуренція. Ті футболісти, які прийшли, будуть конкурувати за місце в основному складі, яке, втім, нікому не гарантоване", - зауважив фахівець.

"До нас не прийшов умовний Мессі або Роналду. Але прийшли футболісти, які зарекомендували себе у своїх командах, та ми бачимо в них потенціал. Вони будуть боротися за місце в основному складі", - підкреслив Ребров в інтерв'ю прес-службі Динамо.

Коментарі ()