Головне

Кварцяний: Будемо набирати очки у матчах, що залишилися

17.05.2015 21:46 276 0

Волинь кінцівку чемпіонату хоче закінчити якомога краще, незважаючи на будь-які обставини.

Про це на прес-конференції після матчу з Говерлою розповів головний тренер лучан Віталій Кварцяний, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Залишалося три тури до закінчення чемпіонату. Ви знаєте, що кінцівку всі хочуть закінчити якомога краще, незважаючи на будь-які обставини. Як би важко зараз було морально футболістам, намагалися з ними говорити, щоб вони серйозно грали, нормально ставилися до своєї професії. Але гра однаково виглядала дуже нервово", - сказав він.

"Я спочатку не хвилювався, а через 20 хвилин вони мене почали розхитувати... Ми ж не можемо, щоб без пригод зіграти. Відбулося повторення епізоду у Кривому Розі, коли Гринченко відпасував Недільку, і влетів гол у наші ворота", - додав наставник.

За словами Кварцяного, тільки у нього таке може бути, щоб забрати кілька років життя: "Богдан Шуст щось начудив трохи. А Політило, який провів чудовий матч, так необачно віддав назад..."

"Ця нервозність мене насторожила. У перерві ми серйозно поговорили. Я сказав, щоб гравці не псували свою репутацію. Без помилок не може бути у футболі. Футболісти мої хороші та можуть грати у якісний футбол", - зауважив він.

На думку тренер, шкода, що моментами вони робили якісь дива на полі незрозумілі.

"Я сказав їм, щоб грали серйозно, бо я їх не прийму взагалі у роздягальню. Забігали, зібралися. Добре, що не отримали попередження. З хорошим настроєм поїдемо на матч з Олімпіком. Будемо набирати очки у матчах, що залишилися", - підсумував він.

Коментарі ()