Головне

Луческу: "Дніпро створив свої моменти за рахунок наших помилок"

09.11.2014 19:49 444 0

Шахтар у матчі з Дніпром зміг показати свою гру лише за 15 хвилин до фінального свистка.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, який прокоментував нічийний результат своєї команди у матчі 12-го туру УПЛ проти Дніпра.

"Сьогодні був футбол, який мені зовсім не сподобався. Але я знав, що буде саме такий тип гри. Згадайте гру Дніпра з Динамо, з боку дніпропетровського клубу було 53 порушення правил", - сказав Луческу.

"Важко грати, коли суперник сідає на свою половину поля, перекриває всі зони і грає за рахунок дрібного фолу, збиваючи в підсумку темп матчу. Ми ж грали в футбол, який я хотів бачити, лише останні 15 хвилин матчу", - зазначив тренер Шахтаря.

За словами румунського фахівця, Дніпро нічим не здивував.

"У нас були моменти, які ми створювали за рахунок гри. Те що створив Дніпро, він створив за рахунок наших помилок. В цілому я очікував такої гри від Дніпра. Вони базували свою гру виключно на контратаках і стандартних положеннях", - зауважив Луческу.

Не оминув увагою тренер Шахтаря суддівство і вболівальників.

"Використовуються всі методи, щоб віддалити нас від титулу чемпіона України", - заявив Містер.

"Щодо вболівальників, то відчувалося, що вони сьогодні підтримували більше Дніпро, ніж Шахтар. В Лізі чемпіонів, звісно, вболівальники вболівають за нас, а в чемпіонаті України за суперників, ніби ми приїхали з іншої країни", - підкреслив Луческу.

Коментарі ()