Головне

Рибалка: "Вважаю, що ми зобов'язані перемагати Ольборг вдома"

04.11.2014 20:19 365 0

Результат матчу 3-го туру Ліги Європи між Ольборгом і Динамо (3:0) - це просто випадковість.

Про це заявив півзахисник київського Динамо Сергій Рибалка, який поділився очікуваннями про майбутню гру у Лізі Євпропи проти данського Ольборга.

"Я переконаний, що той матч у Данії - це просто випадковість, таке не повинно було бути. Тому, ми налаштовує­мося лише на цей двобій із Ольборгом, ми дуже хочемо потішити наших уболівальників переконливою перемогою", - заявив Рибалка.

"Після повернення з тієї гри до Києва мали одразу кілька теоретичних занять. Детально розбирали, що саме ми робили неправильно, як нам потрібно було перебудовуватися під час матчу. Найперше, данці запам’яталися чіткою дисципліною та злагодженою командною грою", - зазначив він.

За словами Рибалки, в Ольборга ніхто не випадав із гри.

"У них ніхто не випадав із гри, всі футболісти доволі компактно грали на оборону - всі верталися назад, усі боролись. Одне слово - хороша команда. Проте, вважаю, що ми зобов’язані вдома їх перемагати", - сказав футболіст.

"Переконаний, вони нічого суттєво міняти у своїй тактиці не будуть, а гратимуть так само, як і в себе вдома - "сідали" на власну половину поля й намагалися грати більше на контратаках", - вважає Рибалка.

На його думку, такий же футбол буде у виконанні Ольборга й у матчі в Києві

"Отож, на мою думку, такий же футбол буде в їхньому виконанні й у матчі в Києві. Із свого боку, ми постараємося реалізувати наші моменти, адже в першій зустрічі в Данії в нас цього, на жаль, не вийшло зробити", - цитує Рибалку ukrfootball.ua.

"Будемо дивитися на свою гру, як саме ми їх змусимо грати", - резюмував півзахисник Динамо.

Коментарі ()