Головне

Кравець: "Вважаю, що всі зіграли добре, але нам ще є куди прагнути"

03.10.2014 08:50 331 0

У матчі зі Стяуа футболісти Динамо намагалися організовано відходити та відбирати м'яч вже в середині поля.

Про це заявив форвард Динамо Артем Кравець, який поділився враженнями після матчу з румунським Стяуа в рамках Ліги Європи.

"Дуже радий, що ми перемогли, забили три м'ячі. Вважаю, що всі зіграли добре. Ми непогано розібрали гру Стяуа, у нас були три досить тривалих теоретичних заняття на цю тему", - зазначив він.

"Ми знали, що треба робити на полі, постійно дотримувалися наших принципів гри. за великим рахунком, у нас кожен гравець знає, що робити на полі, і за рахунок цього ми показуємо хорошу гру", - зауважив Кравець.

За словами Кравця, у футболістів Динамо була установка - не дозволяти вільно діяти центральним півзахисникам суперника.

"У нас була установка - не дозволяти вільно діяти їх центральним півзахисникам, які дуже добре працюють з м'ячем, віддають гострі передачі. Тому ми намагалися організовано відходити, відбирати м'яч вже в середині поля", - повідомив він.

"За рахунку 1:0 стало легше, суперник відкрився, і у нас з'явилося ще більше вільних зон. Звичайно, нам ще є куди прагнути. Ми могли використовувати ще купу моментів, у мене одного було ще кілька можливостей", - наводить слова Кравця офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()