Головне

Коньков не вірить у корупцію у ФФУ

02.10.2014 08:31 280 0

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков скептично ставиться до звинувачень у корупції деяких функціонерів ФФУ про що заявив гендиректор Карпат Ігор Дедишин.

"Я до подібних висловлювань ставлюся скептично. Це просто безпідставна зневага, яку бачить уся країна. Відверто кажучи, це не прикрашає львівського функціонера. До того ж ще і прямі звинувачення, без наведення яких-небудь фактів.

Що заважало йому паралельно із звинуваченнями, пред'явити вагомі докази? І зараз панові Дедишину не вдалося вже просто струснути повітря. Його слова обов'язково розгляне Комітет етики і чесної гри. Я, як президент гарантую, що процедура розгляду буде витримана, і я це триматиму на особистому контролі. Якщо є порушення, то буде справедливе покарання, незалежно від статусу, займаної посади, місця роботи і впливу.

Зараз, як ніколи раніше, не час для огульних заяв. Я завжди був і буду на стороні закону. Люди, що порушують його, повинні максимально жорстко за це відповісти. У свою чергу, робитиму все, щоб ніхто не дозволяв собі поливати брудом структуру, яку я очолюю, і її співробітників", - цитує Конькова matchday.ua.

Коментарі ()