Головне

Маркевич: "Дніпру не вистачає швидкості"

05.09.2014 14:30 328 0

В поточному сезоні Дніпро жодного разу не грали оптимальним складом - ні в єврокубках, ні в чемпіонаті.

Про це заявив головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, який розповів про функціональний стан команди та поділився враженнями від жеребкування групового етапу Ліги Європи

"Швидкості Дніпру нині не вистачає. Без таких дій сучасний футбол не можна уявити. А такі виконавці як Коноплянка та Матеус якраз і володіють швидкістю, загострюючи гру стрімкими рейдами", - зазначив він.

"На жаль, в поточному сезоні ми жодного разу не грали оптимальним складом - ні в єврокубках, ні в чемпіонаті", - каже Маркевич

На думку фахівця, зіграти з Інтером дорогого коштує, адже зустрітися з таким суперником і приємно, і престижно.

"Зіграти з Інтером дорогого коштує. Зустрітися з таким суперником і приємно, і престижно. Те ж саме можу сказати і по французькому клубі, який у своїй багатій історії досягав успіхів на національній арені і навіть грав у фіналі Кубка чемпіонів", - наводить слова Маркевича sport-express.ua.

"Що стосується Карабаху, то судячи з усього, ця команда здатна піднести сюрприз. На попередній стадії нинішнього розіграшу Ліги Європи азербайджанці вибили Твенте, а це не так просто. Загалом, суперництво Дніпру належить цікаве", - підсумував Маркевич.

Коментарі ()