Головне

Сімеоне: Мені не сумно, мені гірко

25.05.2014 09:25 213 0

Головний тренер Атлетико Дієго Сімеоне після поразки від Реала у фіналі Ліги чемпіонів (1:4) закликав прихильників "матрацників" не вішати ніс.

"Потрібно оцінювати результат в комплексі. Реал в другому таймі грав краще і так притиснув нас до воріт, що ми не могли вибратися. Але футбол цим і прекрасний. Усі кажуть, що найголовніше - перемога. Але те, як люди за нас уболівали, свідчить, що є і інші важливі речі. Я сказав футболістам, щоб після такої гри, як сьогодні, вони не вішали ніс і починали думати про наступний сезон. Можна програти, можна виграти - цього разу ми поступилися, але знаємо, що віддали усі сили. Люди оцінили, що ми зробили цього сезону, і це дозволяє нам сподіватися на подальший прогрес.

Мені не сумно, мені гірко. Гірко, що я не досяг мети. Хотілося б мені перемогти так, як я планував. Не вдалося. Але я переживу. Розумію, що будуть інші гравці й інші ігри - найголовніше, віддавати усього себе роботі. У житті, як і у футболі, буває твій день, а буває не твій, - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()