Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Баварія - Реал 0:4. Мадридський нокаут для Гвардіоли

29.04.2014 23:40 1026 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Баварія - Реал 0:4. Мадридський нокаут для Гвардіоли

Баварія зазнала ганебної домашньої поразки від Реала у матчі-відповідь півфінальної дуелі Ліги Чемпіонів сезону-2013/14. Тактика Хосепа Гвардіоли на повторну зустріч виявилася настільки примітивною, що гра була зроблена вже за півгодини, коли мадридці вели 3:0. А вірити, що мюнхенці заб'ють аж п'ять м'ячів, якось не доводилося.

Карло Анчелотті на другий поєдинок обрав зовсім іншу тактику, аніж у Мадриді. Якщо там Реал відверто віддав ініціативу, то на Арені-Мюнхен "вершкові" почали в іншому темпі. Вони віддали ініціативу господарям, але при цьому переходили у контратаки набагато більше й активніше, ніж удома. Окрім того, ще дисциплінованіше діяли у захисті.

Принесли ж перемогу Реалу стандарти, а точніше - гра головою Серхіо Рамоса. Захисник двічі підключився до подач і двічі пробив Нойєра. Нокаутував же Баварію на 34-й хвилині Роналду. Після цього мюнхенці, розуміючи, що програють дуель, почали грубіянити. Рібері мав отримувати червону картку за ляпас Карвахалю. У Роббена також нічого не виходило, тому він шукав причини у падіннях суперників, які йому здавалися симуляцією.

У другому таймі баварці поводили себе стриманіше, але відразу стало зрозуміло, що вони з результатом уже погодилися. Та й особливих загроз вони не створили. Натомість, отримали четвертий у власні ворота, після чого засвистіли глядачі на трибунах і почали залишати свої місця.

Отже, Анчелотті просто розгромив і переграв Гвардіолу за підсумками двох зустрічей. А Баварія змушена приховати свої апетити ще, як мінімум, на рік. Повторити успіх минулого року під керівництвом Юппа Хайнкеса мюнхенцям не вдалося. Водночас, Реал пробився у фінал ЛЧ вперше із сезону-2001/02.

Коментарі ()