Головне

Пучков: Якщо я українець, то що, я бандерівець?

23.03.2014 14:21 425 0

Вітчизняний представник тренерського цеху Сергій Пучков, який за роки своєї тренерської діяльності встиг потренувати обидва кримські клуби, які грають зараз в Прем'єр-лізі - "Таврію" і "Севастополь" заявив, що обидві команди мають дограти чемпіонат України.

"Перспективи кримських клубів, або якщо точніше висловитися їх майбутнє в ситуації, що склалася, швидше за все, визначать органи ФІФА і УЄФА.

Зараз все залежить від них, а не від тих людей, багато хто з яких дуже далекий від футболу, але вже вирішили долю, передусім, "Севастополя" і "Таврії".

У нас є грамотні фахівці, в тій же федерації футболу, які висловили свою точку зору із цього приводу. І я вважаю, що нинішній чемпіонат України клуби Криму повинні дограти. Що буде дальший, навряд чи хтось може сказати конкретно.

Думаю, всі бояться одного - провокацій. Клуби між собою домовилися, уболівальники теж, тому з їх боку проблеми виникнути не повинно. І я не розумію, коли починають лякати бандерівцями, фашистами. Якщо я українець, то що, я бандерівець?", - цитує тренера dialog.ua.

Коментарі ()