Головне

Соса попросить керівництво "Металіста" відпустити його?

12.12.2013 11:43 788 0

Трансферні пристрасті навколо капітана "Металіста" Хосе Соси набирають обертів.

В даний момент аргентинець проводить відпустку в Америці, де відпочиває і набирається сил. Однак незабаром півзахисник збирається зустрітися з керівництвом харківського клубу, щоб обговорити деталі свого відходу, - інформує malagahoy.es.

Одним з головних претендентів на Сосу є іспанська "Малага". Крім того півзахисника зманюють провідні аргентинські клуби напередодні чемпіонату світу.

При цьому "мисливці" розуміють, що підписати хавбека буде дуже непросто, адже в "Металісті" він грає ключову роль, а в контракті прописана двозначна сума відступних, яка по кишені далеко не всім.

У фінансовому плані Сосу в Харкові все влаштовує, проте футболіст не проти спробувати себе в більш сильному чемпіонаті, щоб якісніше підготуватися до мундіалю.

Можливість трансферу аргентинець планує обговорити якомога раніше, адже пауза в чемпіонаті України триватиме аж до лютого. Журналісти вважають, що найбільші шанси підписати хавбека має "Малага", але головна перешкода - у високій сумі трансферу.

В Іспанії розраховують, що капітану "Металіста" вдасться переконати босів клубу стримати свої фінансові апетити, пише FootBoom.com.

Коментарі ()