Головне

Грегор Балажиц: "Бартуловіч добре подав, а я опинився там, де треба"

04.08.2013 12:59 330 0

По завершенні гостьового матчу з маріупольським "Іллічівцем" своїми враженнями від гри з Інформаційним центром клубу поділився автор гола у складі "Карпат" Грегор Балажиц.

Младен спочатку пригадав свій забитий м’яч.

"Бартуловіч добре подав з кутового. Младен і в минулих іграх виконував подібні передачі, але нікому не вдавалося забити. Сьогодні ж я опинився в потрібному місці у потрібний момент, тож добре, що все вийшло саме так, як ми задумали", - сказав захисник.

"Гра була не простою, ви самі все бачили. Ми вийшли на поле, щоб взяти очки. На виїзді завжди важко грати. Ми діяли від оборони, приділивши основну увагу безпеці власних воріт. Це чемпіонат, необхідно добиватися позитивних результатів. Тому ми багато уваги приділяли діям у захисті. Але пам’ятали й про те, що необхідно шукати свій шанс в атаці", - додав Грегор.

"Пропустили гол зі штрафного. Це стандарт – їхній гравець дуже добре пробив. А інших моментів у "Іллічівця" й не було. Ми дуже добре грали в обороні, перекривали всі зони. Вдома ми граємо більше на атаку. Напевне, на виїзді також можна грати по-іншому, але така тактика – гра від оборони – є достатньо ефективною, коли необхідно набирати очки. А для нас зараз це найголовніше", - підсумував Балажиц.

Коментарі ()