Головне

Косирін: "Від "Црвені Звезди" залишилась одна назва"

01.08.2013 13:44 230 0

Екс-нападаючий збірної України Олександр Косирін сказав, що українським командам в Лізі Європи під силу перемогти своїх суперників і пройти в наступний раунд.

Про це він розповів виданню "Вести".

"Якщо наші команди хочуть грати на більш високому рівні, то таких суперників як "Кукесі" і "Црвена Звезда" потрібно проходити на одному диханні. Ось в раунді плей-офф, перед груповим етапом, вже може попастися хтось серйозніший. А цю стадію взагалі необхідно проходити без питань", - каже Косирін.

"Торішній досвід, маю на увазі виліт з Ліги Європи від "Тромсе", повинен допомогти "Металургові". У підсвідомості футболістів буде той результат. "Кукесі" "Металург" повинен проходити як мінімум за рахунок класу. У команді Юрія Максимова підібраний дуже хороший колектив", - продовжує нападник.

"Не варто робити висновки, відштовхуючись від матчу "Дачія" - "Чорноморець". Поразка в Кишиневі повинна піти на користь. Тренерський штаб розгляне усі помилки і не припустимо їх повторення. До того ж, налаштуватися на сербську команду легше, ніж на молдавську або албанську. У "Црвени Звезди" завжди була хороша школа і футболісти, які роз'їжджалися по усіх куточках Європи. Це іменита команда, але зараз там залишилася одно назва", - сказав Косирін.

Коментарі ()