Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Іллічівець" 1:0. Результат залишається, гра забувається?

12.05.2013 00:57 1273 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Іллічівець" 1:0. Результат залишається, гра забувається?

Київське "Динамо" продовжило переслідування "Металіста" у боротьбі за друге місце, обігравши у важкому матчі 28 туру маріупольський "Іллічівець" з рахунком 1:0. Спека та важливість двобою для киян зробили гру маловидовищною та нервовою насамперед для наставника киян Олега Блохіна.

Для "Іллічівця" ця гра вже нічого не вирішувала. Після перемоги донецького "Металурга" над "Ворсклою" у підопічних Миколи Павлова шансів поборотися за єврокубки не залишилося.

"Динамо" пощастило, що забили в першому таймі та ще на початку гри. Хоча після голу Аруна варто очікувати критики від улюбленого ведучого Ігоря Суркіса, оскільки перед завершальним ударом м`яч влучив в руку нігерійця. Після пропущеного голу "Іллічівець" не зупинився і лише Окріашвілі мав кілька моментів, щоб пробити Коваля.

У 45-ть хвилин другого тайму кияни могли завершити гру як розгромом, так і втратою очок. На 57-й хвилині той же Окріашвілі нереалізував пенальті, призначений за сумнівне порушення правил Хачеріді на Мандзюку.

Потім моменти забити в "Динамо" втратили Ярмоленко, Хачеріді, Велозу та Ідейє, чим зробили кінцівку гри валідольною для свого тренера. Але в завершальні хвилини в гостей не було вже стільки моментів біля воріт Коваля. "Динамо" вистояло і зуміло зберегти шанси поборотися за друге місце з "Металістом".

Тепер на Київ очікує важкий виїзд у Сімферополь та домашня гра із запорізьким "Металургом", хоча все визначиться для динамівців у матчі "Металіста" та "Дніпра" в наступному турі.

Коментарі ()