Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Шахтар" 1:1. Салют у Донецьку переноситься

21.04.2013 21:54 1230 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Шахтар" 1:1. Салют у Донецьку переноситься

Дніпропетровський "Дніпро" у матчі 25 туру Прем`єр-Ліги з "Шахтарем" втратив два очки і ще більш віддалився від другого місця. "Шахтар" також має бути невдоволений результатом, оскільки в разі перемоги за п`ять турів до завершення чемпіонату мав оформити дострокове чемпіонство.

Сама ж гра носила не стільки видовищний характер, а була жорсткою і динамічною. Моментів біля обох воріт було не так і багато. У першому таймі "Дніпро" мав перевагу попереду і навіть забив першим. Після виконання фінта Каніболоцького у власній штрафній його обікрав Матеус, забивши курйозний гол.

Більше в цій грі Каніболоцький не помилявся і кілька разів рятував свою команду. Колега воротаря "Шахтаря" Лаштувка також був на висоті, хоча й не взяв пенальті призначений за очевидний фол Чеберячка на Фернандіньо. У цілому суддя Можаровський відпрацював без претензій. Хоча і міг рефері вже на початку другого тайму видаляти Срну, який ще в перші 45-хвилин своїми фолами на Коноплянці награв на картку, а отримав її лише на 55-й хвилині.

У другій частині гри "Шахтар" грав більш зріло, і "Дніпру" довелося переважно оборонятися. Заміна Ротаня, який очевидно був травмований, послабила гру, а вихід на поле Кулакова та в кінцівці Селезньова, гру не загострив.

І хоча "Дніпро" до останнього намагався вирвати перемогу, але ближчим до цього був саме "Шахтар". Вже на п`ятій доданій хвилині Лаштувка потягнув удар з кількох метрів Мхітаряна.

Після цієї гри найкращий же настрій має бути в "Динамо", оскільки і "Дніпро" втратив очки, і "Шахтар" ще поки не став чемпіоном...

Коментарі ()