Головне

Могильов загрожує кримінальним покаранням тим, хто цупив гроші "Таврії"

12.03.2013 13:45 505 0

Після внутрішнього розслідування, у спортивному клубі "Таврія" має початися аналіз ситуації, що пахне криміналом.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив прем'єр-міністр Криму, почесний президент клубу Анатолій Могильов.

За його інформацією, через фінансові труднощі гроші за орендну плату довелося перенаправити на харчування спортсменів, а сам клуб знаходився на межі фінансового краху.
 
"На сьогоднішній день матеріали перевірки в" Таврії "направлені в правоохоронні органи, наскільки я знаю, днями буде відкрито кримінальне провадження щодо питань фінансування", - сказав Могильов.

Саме з фінансовими проблемами він також пов'язав невдалу останню гру "Таврії", яку назвав "непоказовою". При цьому Могильов запевнив, що в даний момент ситуація в клубі нормалізувалася.

Нагадаємо, на початку лютого Могильов заявив, що фінансові проблеми сімферопольського футбольного клубу "Таврія" для її головного спонсора, українського олігарха Дмитра Фірташа виявилися сюрпризом. За словами прем'єра, фінансовий потік розчиняється "десь на ланцюжку від клубу до структур Фірташа".

Буквально через кілька днів президент клубу Володимир Куніцин заявив, що передав всі фінансово-розпорядчі повноваження, а також повноваження щодо вирішення адміністративних питань клубу.

Нещодавно Куніцин в черговий раз спростував звинувачення прем'єр-міністра Криму Анатолія Могильова в розкраданні грошей, які виділяв клубу Дмитро Фірташ і назвав слова Могильова "маячнею", пише crimea.comments.ua.

Коментарі ()