Головне

Вукчевіч: Думаю, що проти "Таврії" вже зможу грати

01.03.2013 15:55 311 0

Новачок "Карпат" чорногорський хавбек Вукчевіч може дебютувати в за команду вже у найближчій офіційній грі.

Віру в це він висловив, спілкуючись з прес-службою львівського клубу.

"Пропозицій не бракувало. Але я поїхав на Кіпр, в один з тамтешніх клубів, ми не домовилися. І тут з’явився варіант з "Карпатами". Так сталося, що мій батько добре знає керівників "Карпат", запропонував мені пограти в Україні. І я погодився", - вважає він.

"Зараз мені треба просто грати. А вже в червні можна буде спокійно сісти, подивитися що до чого і вирішувати подальші питання. Я вірю, що з Божою допомогою у нас все вийде", - вірить гравець.

"Я думаю, що в неділю, проти "Таврії" вже зможу грати. В Англії ж не було такої перерви, як у вас. Востаннє на поле я виходив півтора місяці тому. Після цього лише тренувався. Думаю, що мені кілька днів треба, але сподіваюся на те, що в неділю вже зможу дебютувати за "Карпати", - зазначив Вукчевіч.

За словами чорногорця, він багато пограв на різних позиціях, але найкомфортніше йому попереду.

"Я можу грати чистого форварда, можу глибше. Але є ще думка тренера, яка важливіша за мою. Він каже – я виконую. Загалом нема проблеми – треба на фланзі грати, то піду на фланг. Головне, щоб ворота були поруч", - пожартував він.

"Треба швидко вникати, бо часу багато не буде. У мене 12 матчів, перший з яких почнеться в неділю. Ще є гра на Кубок, яка, сподіваюся, перетвориться на ще дві гри. Тому на адаптацію у мене часу нема. Треба грати, як вмію. Бог допоможе мені", - додав він.

Коментарі ()