Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Волинь" 4:1. Інтрига жила недовго

01.03.2013 21:24 880 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Волинь" 4:1. Інтрига жила недовго

У стартовому поєдинку весняної частини чемпіонату України інтрига жила недовго. Можна сказати, що її майже не було. Адже ще до початку гри мало хто вірив у те, що "Волинь" після зимової паузи зможе створити серйозні проблеми "Шахтарю" на "Донбас Арені".

Саме тому всі і розраховували на те, що напередодні вильоту в Дортмунд Мірча Луческу дасть можливість відпочити провідним виконавцям свого клубу і випустить найближчий резерв. Однак, тренер з перших хвилин зустрічі випустив свій бойовий склад, в якому лише не вистачало дискваліфікованих Тайсона і Фернандіньо, а їх місце зайняли Коста і Олексій Гай.

Але повернемося все ж до інтриги. Вона з'явилася у стартові десять хвилин поєдинку, коли "Волинь" грала майже на рівних з суперником, створила перший момент, який не зміг реалізувати Суботіч, а потім зникла. Бо "Шахтар" зусиллями Шандрука і Кучера за три хвилини відправив два м'ячі у ворота суперника і, здавалося, Дем'яненка вже хвилювало лише те, аби не пропустити більше.

Наступного разу інтрига в нашій грі вийшла на сцену на початку другого тайму, коли Бікфалві класним дальнім ударом не залишив жодного шансу Андрію П'ятову. Проте, цього разу, вона протрималась ще менше. Бо вже у наступній атаці Дуглас Коста відновив комфортний для "Шахтаря" відрив у три м'ячі.

Після цього інтрига вже не з'являлася взагалі, бо "Волинь" виглядала приречено. Андрій П'ятов, який сьогодні виглядав найгірше у складі донецького клубу, всіма силами намагався допомогти супернику відквитати ще один м'яч, однак Суботіч раз по раз марнував свої можливості.

У підсумку, "гірники" в кінцівці забили четвертого і можуть спокійно зосередитись на підготовці до гри з "Боруссією". А працювати команді є над чим. Бо, як показала сьогоднішня гра, робота оборонної ланки "Шахтаря" давала серйозні збої, а в грі проти суперника рівня "Боруссії" ці помилки можуть стати фатальними.

Коментарі ()