Головне

Шевченко: Можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене

19.11.2012 19:00 434 0

Андрій Шевченко відмовився очолити збірну України, оскільки він вважає, що не готовий до цієї посади.
 
"Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою рідну країну.

Саме з цією командою в мене пов’язано чимало незабутніх матчів та яскравих емоцій. Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її Президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони виказали мені, запропонувавши очолити національну збірну", - цитує Шевченка прес-слжуба ФФУ.
 
"Я також хотів би висловити подяку всім футбольним спеціалістам, які були "за" або "проти" мого призначення на цю посаду, оскільки думки цих експертів були дуже важливими для мене і я не залишу їх без уваги. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день, можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення. Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів".

Коментарі ()