Головне

Запорізький "Металург" може не зіграти в Полтаві

19.10.2012 19:12 404 0

Ситуація в запорізькому "Металурзі", схоже, виходить з-під контролю.

З достовірних джерел у клубі стало відомо, що персонал клубу, відповідальний за супроводження команди під час матчів, включаючи тренерів, лікарів, масажистів, відмовляється виїжджати в Полтаву на черговий календарний матч.

Причинами такого рішення стали систематичні затримки виплат заробітної плати, а також рішення основного засновника клубу - Олександра Богуслаєва, надалі платити обслуговуючому персоналу мінімальний оклад без премій і бонусів.

Відповідний лист від імені працівників клубу сьогодні було вручено Богуслаєву, проте той, за даними все тих же джерел, ніяк на це не відреагував, і рішення своє змінювати не має наміру.

У сформованій ситуації календарний матч чергового туру "Ворскла" - "Металург" (Запоріжжя) знаходиться під загрозою зриву, бо, навіть якщо самі футболісти прибудуть до Полтави, готувати їх до матчу, а також надавати медичну допомогу буде нікому.

А відсутність медичного персоналу, як відомо, є порушенням регламенту змагань, і може служити скасуванням будь-яких спортивних заходів, пише UA-Футбол.

Коментарі ()