Головне

Алієв: Ми не можемо весь час грати яскраво

15.09.2012 23:51 360 0

Невиразна гра у виконанні гравців "Дніпра" в матчі проти "Чорноморця" має логічне пояснення, а головне - виправдання: футболісти не можуть кожну гру видавати феєрію у атаці.

Про це клубній прес-службі сказав орендований у київського "Динамо" хавбек команди Олександр Алієв.

"А чому ви вирішили, що ми зіграли непереконливо? Рахунок на табло. На початку матчу створили багато моментів, потім забили і контролювали гру. Найголовніше було - взяти три очки. Ми їх взяли", - відповів він.

"Ми ж не можемо весь час грати яскраво. У нас перед кожною грою стоїть завдання грати на перемогу. Ми намагаємося багато атакувати, йдемо вперед, створюємо моменти, але реалізуємо малу їх частину. Ну а те, що вболівальники почали вимагати від нас багато чого", - поскаржився він.

"Напевно, ми просто привчили їх до результативної гри в перших п'яти турах. Але не завжди така виходить. Головне, що ми в турнірній таблиці знаходимося на тому місці, на якому повинні знаходитися", - вважає Алієв.

За його словами, гру ПСВ у "Дніпрі" ще не розбирали, бо повністю готувалися до матчу з "Чорноморцем", але вже починаючи з сьогоднішнього дня будуть готуватися до поєдинку з голландцями.

Коментарі ()