Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Говерла 3:1. Чергові важкі три очки

27.07.2012 18:10 820 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Говерла 3:1. Чергові важкі три очки

Юрій Сьомін не береже нервові системи своїх уболівальників. В двох попередніх матчах "Динамо" здобуло дві мінімальні перемоги, у сьогоднішній грі все могло б завершитися і нічиєю, якби не Браун Ідейе, який є своєрідної чарівною паличкою ЮрПалича у цьому сезоні. На останніх хвилинах Браун вирішив долю поєдинку з "Говерлою", хоча питань після гри, як завжди, залишається багато.

Те, що "Говерла" вміє налаштуватися на гру проти сильнішого суперинка ми побачили ще в поєдинку з "Шахтарем". І лише підтвердженнями цьому став поєдинок на "Олімпійському", рахунок в якому відкрила саме ужгородська команда. Чи не єдина вилазка на половину поля киян в перші сорок п'ять хвилин завершилася взяттям воріт Максима Коваля.

"Динамо" ж, у свою чергу, показало величезне бажання до перемоги, але одвічна "кульгава" реалізація сьогодні проявилася повною мірою. Ідейе, Кранчар, Нінковіч, Велозу, Ярмоленко та Гармаш з усіх можливих позицій стріляли по воротах суперника, але, як це не дивно, у ствір влучали вкрай рідко. Символічно, що два з трьох м'ячів у сітці воріт Надя опинилися після ударів головою - з цим у "Динамо" краща ситуація.

Загалом, по грі, "Динамо" прогнозовано виглядало краще, дуже активними були новачки клубу Кранчар і Велозу, через ноги яких будувалися 90% відсотків атак киян. Якось невпевнено провів матч Олег Гусєв, хоча забити гол йому все ж вдалося. Від свистка до свистка працював Ярмоленко, ну і, звичайно, на п'ятірку з плюсом награв Ідейе, який у новому сезоні демонструє результативний футбол.

"Говерла" ж намагалася час від часу відповідати на атаки киян, але після заміни Одонкора активність на фланзі зникла. Команда грала від оборони, на утримання результату, проте їй не вистачило буквально 5-6 хвилин, аби записати у свій актив одне очко, привезене з Києва.

На завершення додамо, що телекамери час від часу показували зосереджене обличчя Рональда Кумана, з командою якого вже 31-го серпня кияни поміряються силами у третьому кваліфай-раунді Ліги чемпіонів. Хоча хочеться відзначити, що "Фейєнорд" - не "Говерла" і більше тридцяти ударів по своїх воротах навряд чи дозволить завдати.

Тому ЮрПаличу треба як слід піднапружитись, аби якось розібратися з цією проблемою, бо у разі невиходу "Динамо" в груповий турнір Ліги чемпіонів у нього є великі шанси відправитися на свою історичну батьківщину.

Коментарі ()