Головне

Пранделлі покине збірну Італії, якщо не отримає більше часу для роботи з командою

02.07.2012 17:06 313 0

Головний тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі, який призвів команду до срібних медалей чемпіонату Європи-2012, може змінити своє початкове рішення про продовження роботи зі "Скуадрою адзуррою".

Як відомо, пише АР, про те, що він збереже свій пост наставник оголосив після вчорашнього фіналу з Іспанією, проте в понеділок фахівець позначив ряд проблем, без вирішення яких він буде змушений піти.

"Мені хочеться більше працювати з командою, і, якщо ситуація не зміниться - доведеться реагувати належним чином. Не хочу займати цей пост, коли збірна збирається лише два рази за вісім місяців", - сказав він.

"Тому розраховую, що в найближчі шість місяців федерація повинні вирішити проблему. І вчора я оголосив про рішення залишитися, тому що бачив, що наше керівництво теж хоче цих змін. Принаймні, в ході наших переговорів представники федерації мене в цьому запевнили", - зазначив Пранделлі.

За словами наставника, його дуже непокоїть те, що клуби серії А не дають йому можливості проводити міні-збори національної команди в ході сезону, і зараз він розраховує, що їх переконають у важливості належної підготовки збірної, пише sport-express.ru.

Коментарі ()