Головне

Морозенко: Шанс пробитися в першу команду Динамо був досить невеликий

29.06.2012 14:40 508 0

Євген Морозенко, котрий нещодавно на правах оренди перейшов з київського "Динамо" в ліберецький "Слован" вірить у своє майбутнє в Чехії.

Про це сам молодий півзахисник заявив у розмові з представниками iDNES.cz.

"Коли мені зателефонував мій агент і запитав, чи хочу я грати за "Слован", я, звичайно, погодився і відразу приїхав. Я прагну грати на більш високому рівні. Чому б не спробувати свої сили в чеській лізі?", - сказав він.

"Думаю, що шанс пробитися в першу команду "Динамо" у мене був досить невеликий, тому що в Києві ставка робиться на легіонерів. Є багато молодих, але вони не грають. Я не потрапив до списку гравців, які поїхали на передсезонний збір, тому вирішив відправитися до Чехії. Що буде далі - побачимо", - сказав 20-річний футболіст.

Морозенко розуміє, що місце в основному складі "Слована" йому не гарантовано, однак гравець впевнений в своїх силах.

"Я приїхав в Ліберець, щоб грати. Постараюся завоювати місце основі, проявивши себе на тренуваннях та в товариських матчах. В команді грають чудові хлопці, які прийняли мене дуже добре". - ділиться враженнями він.

"Мовного бар'єру майже не відчуваю. Чеська мова дуже схожа на українську. Коли я говорю українською, товариші по команді розуміють мене. Я теж розумію, коли до мене звертаються чеською. Це полегшує мою адаптацію в команді", - розповів він.

Євген з нетерпінням чекає старту другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, в якому чеській команді буде протистояти Шахтар з Караганди.

"Думаю, у нас є шанси вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. Це цілком реально", - цитує Морозенка fc-dinamo.kiev.ua.

Коментарі ()