Головне

Прем'єр-ліга. "Волинь" - "Динамо" 0:1. Програма-мінімум

22.04.2012 20:25 1307 0
Прем'єр-ліга. "Волинь" - "Динамо" 0:1. Програма-мінімум

Київське "Динамо" здобуло мінімальну перемогу над "Волинню" у виїздному поєдинку. М'яч, забитий Андрієм Шевченком майже перед самим завершенням першого тайму, дозволив киянам взяти три очки, однак події на полі розгорталися зовсім за іншим сценарієм. "Волинь" сьогодні не заслуговувала на поразку.

І якщо в перші хвилин двадцять п'ять-тридцять поєдинку кияни намагалися грати у футбол, то кінцівку першого і весь другий тайм команда провела на рівні Першої ліги. Вже на двадцятій хвилині "Динамо" мало відкривати рахунок, однак Алієв не зумів реалізувати пенальті. Ідейе більше ходив по полю, аніж біграв, Ярмоленко навіть бутси змінив, але без Гусєва вістря атаки столичного клубу, як і флангова гра, знаходилося десь за межами поля. 

Відчувши, що "Динамо", не таке уже і "Динамо", волиняни пішли у наступ і вже у доданий час мали можливість забити. Проте, втрятував киян капітан Олександр Шовковський, який ціною ушкодження все ж зумів витягнути удар Майкона. А вже в наступній атаці кияни спромоглися забити,  але ні, швидше, заштовхати м'яча у сітку воріт "Волині" і піти на перерву з мінімальною перевагою.

У другому таймі "Динамо" виглядало просто жахливо. По грі складалося враження, що "Волинь" - беззаперечний фаворит зустрічі, такий собі гранд, який робить на полі все, що хоче, а кияни - скромний колективчик із другого десятка, який, забивши випадкового м'яча, кістьми лягає для утиримання рахунку. Заміни Сьоміна ніякої користі не принесли, а от Шумахер і Герасимюк додали ще більшої гостроти в гру господарів.

"Волинь" весь другий тайм просто направо і наліво "палила" штрафний майдачник гостей і кияни, всією командою сидячи у глибокому тилу, раз по раз намагались загасити ці "пожежі". Команда, яка ставить перед собою мету завоювати "золото" чемпіонату в грі проти 12-го клубу турнірної таблиці не соромилась просто виносити м'яч зі свого штрафного майдачника у напрямку центра поля або на трибуни. І в другому таймі навіть не зуміла награти нічого небезпечнішого, ніж напівмомент після удару Корреа. До фінального свистка кияни просто "доживали".

У підсумку результат є, а гри нема. Як і не було. Адже після приходу Юрія Сьоміна "Динамо" по-справжньому грало лише в трьох матчах Ліги Європи навесні минулого року. А після того відверто мучиться на футбольному полі. Попереду "Золотий матч" із "Шахтарем", і, напевно буде краще, щоб кияни не виграли його. Адже з такою грою у груповому етапі Ліги чемпонів червоніти доведеться київським уболівальникам. Бо якщо таких "чемпіонів" "катає" "Волинь", то що з ними зробить "Реал" і "Мілан", чи "Бареслона", або навіть той же "АПОЕЛ", неприємний досвід протистояння з яким вже має ще один "великий" український гранд.

Коментарі ()