Головне

Шовковський: Ракицькому варто подумати про власну репутацію в очах уболівальників

10.04.2012 17:41 656 0

Захисник "Шахтаря" та збірної України Ярослав Ракицький ухиляється від матчів за національну команду.

Про це заявив голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський, коментуючи слова Ракицького, який заявив, що воротар національної команди образив його команду та місто Донецьк.

"Претензії до мене можуть пред'явити футболісти, які віддали збірній України багато років, які грали за честь країни не щадивши себе. А ті, хто ухиляється від матчів за збірну під приводом травм, граючи в цей час за клуб, нехай краще подумають про свою власну репутацію в очах уболівальників.

Я граю за збірну другий десяток років. І усі ці роки ми в національній команді були єдиним цілим, незважаючи на те, хто в якій країні, і за яку команду грає. Ми були непримиренними суперниками на полі, граючи за свої клуби.

Той же Андрій Воронін свій найкращий матч за "Байєр" (Леверкузен) в Лізі чемпіонів провів саме проти київського "Динамо". Але то була чесна гра і після матчу усі подякували один одному. Коли ж футболіст, якому ще потрібно довести своє право грати за збірну країни свідомо і публічно намагається розпалити конфлікт між гравцями збірної, тому в мене немає пояснень", - цитує Шовковського офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()