Головне

Вернидуб: Байдужих на полі не було

31.03.2012 19:48 514 0

Луганська "Зоря" за рівнем самовіддачі гравців заслуговувала на перемогу у матчі проти "Іллічівця".

Про це після гри заявив в.о. головного тренера "Зорі" Юрій Вернидуб, пише клубна прес-служба.

"Від себе і від усієї команди хочу вибачитися перед уболівальниками, сказавши, що десь ми не допрацювали. Але ви самі бачили, що хлопці билися до кінця. Байдужих на полі не було. Ми хотіли взяти три очки і заслуговували перемогу, але, на жаль, не перемогли. Життя на цьому не закінчується. Я впевнений на 200%, що ми свої очки візьмемо, якщо хлопці продовжать показувати такий же футбол як зараз", - зазначив він.

"Що стосується гри, то, можливо, на початку матчу в наших діях була невпевненість, так як на нас дуже тисне турнірне становище. Нам необхідно набирати очки і всі це розуміють. Можливо, десь не розібралися захисники, коли ми пропустили перший гол. Я радий, що хлопці не впали духом. Двічі програючи, вони змогли зрівняти шанси і зрівняти рахунок". - пишається він.

Вернидуб додав, що не хоче ображати "Іллічівець", але сьогодні він побачив повну перевагу "Зорі" і прикро, що вона не реалізувала свої моменти.

"Пенальті? Я не маю права обговорювати дії арбітра. Я знаю Лакі Ідахора. Він ніколи сам не падає. Коли показали повтор, я помітив, що дійсно, його зачепили за руку. А у другому моменті, коли Невмивака лежав на спині, м'яч перебував у нього на животі і він руками його перебирає ... Це, знову ж, знову на розсуд судді. З цього приводу я нічого сказати не можу", - зізнався він.

"Що стосується голкіпера - від "Дніпра" ми отримали три голи. Вважаю, що Діма Козаченко не був винен ні в одному з них. Сьогодні ж, коли ми пропустили, наприклад, перший м'яч - це більше вина центральних захисників. Вони не допрацювали. Я довіряю Козаченкові", - наголосив він.

"Чи розраховуємо взяти очки в Одесі? У нас навіть немає інших думок. Ми їдемо тільки за трьома очками", - резюмував Вернидуб.

Коментарі ()