Головне

Марлос: Адаптація ще далека від завершення

30.03.2012 14:57 356 0

Поки не треба чекати виходу на оптимальний рівень форми від новачка "Металіста" бразильського хавбека Марлоса.

Про це сам футболіст заявив в інтерв'ю офіційному сайту ФІФА.

"Спочатку все це було для мене дуже важко. Мені було дуже, дуже холодно, і було майже неможливо тренуватися. Я звик протягом 23 років до одного способу життя, завжди прокидався в один і той же час, виконував щоденні рутинні справи. Потім я приїхав сюди, де зовсім інший клімат і велика різниця в часі. Оскільки мені важко влаштуватися, тут як і раніше досить складно", - зізнався він.

"Що стосується самого футболу, то скажу, що під час матчу в Бразилії у вас є час, щоб взяти м'яч під контроль, подумати про те, що робити далі. В українському ж футболі ви повинні швидко міркувати на поле. Буду поступово адаптуватися", - додав півзахисник.

За його словами, зараз в основному Марлос намагається звикнути до клімату, та людей.

"Якщо мені вдасться, я зможу досягти максимальної продуктивності і показати, навіщо я прийшов сюди. На даний момент моя адаптація ще далека від завершення, мої кондиції також не на піку. Але я завжди працюю активно, щоб надолужити згаяне", - запевнює він.

"Що можу сказати щодо свого колишнього клубу? "Сан-Паулу" є фантастичним клубом, але у мене була велика конкуренція, яку витримати було важко. Я думаю, що тренери не особливо довіряли мені, бо я був ще дуже молодий, коли приєднався до клубу. Зрештою оптимальна форма досягається роботою з дня на день. Я прогресував повільно, але потім все змінилося, і, я сподіваюся, тепер зможу розвиватися в "Металісті", - наводить його слова ua-football.

Коментарі ()