Головне

Sky Sports: Ярмоленко буде коштувати 60 млн фунтів

13.03.2012 21:42 849 0

Потенційно форвард київського "Динамо" та збірної України Андрій Ярмоленко може стати одним з найдорожчих футболістів Європи.

Такого висновку дійшов найвідоміший англійський медіа ресурс Sky Sports в черговій серії своєї рубрики "Скаут", пише сайт київського клубу.

"Шевченко та Ярмоленко - чи багато спільного у цих гравців?", - задаються питанням англійці, відповідаючи, що не дуже.

Шевченко, на їхню думку, був типовим "номером 9", що стереже шанс в штрафній, одним з найкращих бомбардирів свого покоління. У Ярмоленка ж більш широкий діапазон гри, в основному за рахунок його "чарівної лівої ноги". Андрій на початку своєї кар'єри грав на позиції лівого захисника, а також лівого вінгера, але він також відмінно себе почуває в ролі форварда.

"До того ж фізична міць (190 см зріст, 76 кг вага) також є важливим елементом в його грізному арсеналі атакуючого гравця. Сила, швидкість, техніка талант завершітеля атак - ось ті якості, які ясно дають відповідь на питання, чому ж так хвилює гра у виконанні Ярмоленка", - пише джерело.

"Ярмоленко є відмінним молодим гравцем, і гарний виступ на Євро 2012 лише збільшить його вартість. Якщо він дійсно проявить себе так як від нього очікують в Україну, то "Динамо" буде важко утримати його в своїх рядах", - додають англійці.

Рейтинг (за 10-ти бальною системою)

Удар: 8
Пас: 8
Відбір: 6
Гра головою: 7
Швидкість: 8
Бачення поля: 8
Нинішній рівень: 8
Потенціал: 10
Загальна сума: 63 бали з 80-ти можливих (на шляху до рівня гравця світового класу)
Вартість зараз: 15 млн фунтів стерлінгів
Потенційна вартість: 60 млн фунтів стерлінгів

Коментарі ()