Головне

Чемпіонат України. Матч "Таврія" - "Металург" під загрозою зриву

04.03.2012 13:23 429 0

гру 21-го туру першості України з футболу між "Таврією" та "Металургом", що має відбутися у Сімферополі, наразі перебуває під загрозою зриву.

Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Коли представники "Металурга" приїхали сьогодні вранці на стадіон, то першим ділом вони побачили, як співробітники стадіону, представники МВС України прибирали сніг з газону, бігових доріжок і трибун стадіону.

Делегат ФФУ Микола Курилко з Харкова, суддівська бригада на чолі з Андрієм Кузьміним вивчала можливість проведення гри 21-го туру на засніженому полі. Практично на половині поля лежав сніг, а очищена частина газону неабияк промерзла.

В 10:00 почалася передматчева нарада, на якій делегат ФФУ сказав, що остаточне рішення щодо проведення матчу буде прийнято сьогодні в 17:00. Поки ж, за словами Миколи Федоровича, стадіон не готовий до проведення гри.

"Якщо до вечора не буде прибраний сніг з трибун, то вболівальники не будуть допущені на трибуни стадіону, - цитував Регламент проведення чемпіонату країни Микола Курилко.

За словами Делегата ФФУ у "Таврії", як резервний стадіон, заявлена ​​арена в Севастополі, але ніяких дій з боку господарів майбутнього поєдинку з перенесення гри в Севастополь не було зроблено. 

На нараді рефері майбутнього поєдинку не захотів коментувати готовність поля стадіону "Локомотив", сказавши, що рішення по грі буде прийнято перед початком зустрічі. Андрій Кузьмін прийняв ігрову форму команд. Донеччани вийдуть на поле у ​​білих футболках, а кримчани в синіх. Також представники господарів повинні забезпечити 8 білих і 8 помаранчевих м'ячів для проведення гри.

За словами організаторів матчу на грі очікується близько 2-3 тисяч любителів футболу. Поки ж в Сімферополі 0 градусів при відсутності опадів.

Коментарі ()