Головне

Криворізьких фанатів повезуть до Полтави під посиленою охороною

04.03.2012 10:18 159 0

На виїзну гру з "Ворсклою" Полтаву з Кривого Рогу очікується виїзд організованої групи вболівальників, яка планує дістатися до місця проведення матчу автотранспортом.

Однак, як повідомили представники правоохоронних органів нашого міста, в кожному транспортному засобі, що перевозить вболівальників, повинен буде присутній представник міліції.

У разі відсутності представників правоохоронних органів в даному транспорті, будуть вжиті заходи, для того, щоб не випустити "фанатів" за межі Кривого Рогу.

Також, як повідомляють правоохоронці, на під'їзді до Полтави, автобуси з ультрас "Кривбасу" зустріне наряд ДПС, який буде супроводжувати уболівальників до стадіону, а після матчу - від нього, за межі міста. За словами криворізьких правоохоронців, такі заходи безпеки використовуються з метою уникнути силового конфлікту між уболівальниками.

В першій частині чемпіонату, після домашнього матчу "Кривбасу" з "Ворсклою" автобус полтавських уболівальників нібито зазнав атаки з боку криворізьких фанатів, пише 1kr.ua.

Коментарі ()