Головне

Рамос: Будемо сподіватися, що справедливість відновиться у другій частині сезону

02.03.2012 20:25 366 0

Дніпропетровський "Дніпро" має підстави сподіватися на більш вдалий виступ навесні 2012-го року, ніж восени 2011-го, головне - реалізувати свій потенціал на всі сто відсотків.

Про це напередодні стартового матчу другої частини сезону заявив тренер команди Хуанде Рамос, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Завжди коли хтось травмований, ти не можеш виставити той склад, який хочеш. При цьому впевнений, що віддача гравців, які вийдуть на поле, буде на вищому рівні. Ми повинні підійти до матчу з тими людьми, на яких можемо розраховувати. І ті, хто вийде, буде готовий гарантовано віддатися на поле, незважаючи на велику кількість травмованих і дискваліфікованих гравців", - оцінив він ситуацію з травмами.

"Думаю, фізична підготовка - наша сильна сторона, тому що ми дуже продуктивно попрацювали над цим на зборах. У плані тактики ми трохи відстали, бо багато гравців їздили в розташування своїх збірних, і ми не змогли опрацювати тренування 11 проти 11-ти. Зараз збірники відновлюються, зокрема, Коноплянка, працюють в легкому режимі, і будемо сподіватися, що до матчу підійдуть в найкращому стані. Стан решти нас турбує менше. Ротань не зможе грати через дискваліфікацію, Шахов зіграв у збірній 35 хвилин. Боатенг ще не повернувся - подивимося, в якому стані він приєднається до нас", - каже Рамос.

Похвали від Луческу, за словами іспанця, ні в якому разі не повинні розслабляти футболістів дніпропетровської команди.

"Тим більше, він говорить правду. Ніхто не буде сперечатися з тим, що в деяких матчах нам не пощастило з арбітражем. Будемо сподіватися, що справедливість відновиться у другій частині сезону, і по відношенню до нас не повторяться помилки, які часто траплялися восени. Думаю, в цілому український футбол заслуговує того, щоб змагання були в цьому сенсі чистіше, ніж вони є", - зазначив тренер.

"Ми давно знайомі з Луческу, і завжди раді поговорити з ним при зустрічі. Луческу - тренер, який уже багато чого домігся, і не повинен в цьому плані нікому нічого доводити. При цьому для мене величезне задоволення грати проти команди, проти тренера з вищого ешелону. Завдяки цьому є відчуття роботи в чемпіонаті, де все на вищому рівні", - вважає Рамос.

"Ми вже дуже багато грали проти "Шахтаря", прекрасно знаємо цю команду. Тому матчі на зборах, їх стан на зборах, можливо, не має такого великого значення, яке буде мати наш офіційний матч. "Шахтар" - прекрасна команда, і ми знаємо, що матч буде непростим і наполегливою". - резюмував він.

Коментарі ()