Головне

Блохін: "Дуже задоволений. За два дні ми провели колосальну роботу"

29.02.2012 23:11 458 0

Збірна України не повинна так багато нервувати, як це було у грі з Ізраїлем, адже попереду у команди виступ на Євро-2012.

Про це заявив головний тренер "синьо-жовтих" Олег Блохін, передає dynamo.kiev.ua.

"На початку матчу ми самі собі створювали моменти. Це, напевно, пов'язано з тим, що наша команда тільки зібралася після зимової паузи, багато хлопців перебувають у різному стані. Тому була така нервозність у перші хвилини гри", - сказав він.

"Потім команда пристосувалася. Найбільше у першому таймі мені сподобалося те, що ми практично не давали підняти голови суперникові. Тому, вважаю, до перерви ми володіли перевагою, мали більше моментів і заслужено повели у рахунку", - додав тренер.

За словами Блохіна, після замін в України в обороні з'явилася нервозність, втратили концентрацію, а за рахунку 2:1 і зовсім дали супернику відчути, що він може повернутися у гру.

"Стали поступатися їм у швидкості - все-таки наші хлопці грали під навантаженням міжсезонних зборів. Тому у другому таймі перевага була вже на боці збірної Ізраїлю, і суперник створював моменти біля наших воріт. Але ми теж могли забити", - сказав фахівець.

"В цілому, все-таки вважаю, що ми заслужено перемогли. Принаймні, з тієї причини, що реальних моментів для взяття воріт створили більше суперника. Думаю, що це хороший результат, враховуючи наш стан і рівень суперника. Перший тайм мені сподобався - ми пресингували і практично не дозволяли суперникові створювати моменти", - повідомив він.

Блохін додав, що у такому складі збірна не грала, так що чогось подібного можна було очікувати.

"Хтось потрапив у гру, хтось - ні. Будемо аналізувати. Може, хтось перенервував, але ж у нас попереду не товариські матчі, а Євро-2012! Не можна так нервувати. Так що будемо розбиратися. Загалом, я дуже задоволений. За два дні ми провели колосальну роботу", - підсумував він.

Коментарі ()