Головне

Голодюк: Конфлікт? Вперше чую

25.01.2012 17:20 378 0

Чутки про непорозуміння Олега Голодюка з керівництвом "Карпат" виявилися неправдивими.

Про це клубній прес-службі заявив сам півзахисник "левів", котрий разом з Сергієм Зеньовим приєднається до команди 25 січня.

"Почуваюся добре, набагато краще, аніж раніше. Буквально перед самою відпусткою я травмувався, тому з початку сезону займався не в загальній групі, а самостійно", - почав він.

"Вже в Туреччині я зможу працювати зі всією командою, але не відразу - мабуть, тиждень позаймаюся з м’ячем сам", - продовжив Олег.

Він нагадав, що травмувався у виїзному поєдинку проти "Ворскли" та додав, що взагалі у минулому сезоні йому не щастило з пошкодженнями.

"В Полтаві, травму я взагалі отримав на рівному місці. Балажіц поборовся з суперником, а той влетів у мене і я пошкодив коліно. Лікарі констатували надрив зв’язок. Дуже хотілось би, щоб травми дали мені спокій і в цьому році я обійшовся без них", - сподівається Олег.
 
"Конфлікт? Який конфлікт? Вперше про це чую. Можу запевнити, що жодних непорозумінь у мене нема і я за кілька хвилин разом із Зеньовим полечу в Туреччину", - резюмував він.

Коментарі ()