Головне

Рудаков: Шкодую, що мені не довелося виступати на такому красені

13.12.2011 11:51 433 0

Столичне "Динамо" писало найбільш великі сторінки своєї історії на "Олімпійському" стадіоні і хочеться вірити, що нова арена теж принесе багато чого українському футболові.

Таку думку висловив уславлений голкіпер київського клубу 60-70-х років Євген Рудаков, повідомляє сайт "Динамо."

"Коли дивлюся на цей стадіон, мені, перш за все, пригадується матч у складі збірної СРСР проти Іспанії. Ми мало знали про суперника, черпали інформацію тільки з преси. А коли вийшли на поле, зрозуміли, що маємо справу з сильним суперником. На трибунах стадіону був аншлаг, нам не хотілося підвести вболівальників. Для нас було важливо, що матч проходив не в Москві, а в Києві, адже в збірній тоді було відсотків динамівців 70. Тому ми серйозно налаштувалися і вдало зіграли". - згадує він.

"А другий знаковий поєдинок - в Суперкубку проти "Баварії" у складі якої виступали корифеї світового футболу. Ми ж на той час на євроарені ще не вигравали нічого серйозного. Тим ні менш, це не завадило нам здолати німців з усіх їх зоряним складом". - продовжив він.

"Під час матчів "Динамо" на цьому стадіоні мене з трибун підтримувала дружина з дочкою. Але футбольна доля складається не тільки з перемог, бували й невдалі матчі, в основному, проти московських команд "Спартака" і ЦСКА. З ними завжди було дуже важко. На сучасному "Олімпійському" я встиг вийти в чашу стадіону, вид, звичайно, шикарний. Для футболістів буде справжнім святом грати тут. Шкодую, що мені не довелося виступати на такому красені". - закінчив промову Рудаков.

Коментарі ()